Over ons

Wij voeren een praktijk voor loonadministraties en het is onze filosofie om mensen tegen een acceptabele prijs, een zorg uit handen te nemen. Met ons concurrerende tarief weten wij werkgevers uitermate tevreden te stemmen.

Wij zijn vakkundig en beschikken over ervaring in bijna alle branches om een loonadministratie in al zijn facetten te kunnen verzorgen. Door onze specifieke kennis vindt u in ons een gemakkelijk aanspreekpunt op het gebied van loonadministratie. Op efficiënte wijze communiceren wij met uw accountant of administratiekantoor en wisselen wij gegevens uit voor in de jaarrekening. Goed voorbereid op het electronisch berichtenverkeer onderkennen wij als geen ander wat de risico’s zijn als de loonaangifte onjuist of onvolledig wordt ingediend.

Ons jonge bedrijf is gevestigd in het zuiden van het land, maar wij zijn niet regionaal georiënteerd en bedienen klanten in heel het land. Door onze kleinschaligheid zijn wij persoonlijk betrokken. Wij administreren niet alleen, maar signaleren en adviseren ook. Korte communicatielijnen en één centraal aanspreekpunt vinden wij belangrijk, evenals een stabiele partner voor u te zijn waarbij continuïteit gewaarborgd is.

Kleinschalig van opzet is er (tegenwoordig minder vanzelfsprekend) bij ons nog gewoon telefonisch contact mogelijk - geen ingesproken bandje, nooit doorverbonden worden en ook (bij e-mail) geen reactietijd van bijvoorbeeld 24 uur. Geen enquêtes en tevredenheidsonderzoeken.

Voor grote bedrijven heeft onze dienstverlening een bijzondere vorm: minder PZ-gerelateerde diensten, maar meer productiematig, in het geval van veel werknemers. Uiteraard past hierbij een speciaal tarief op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!
 

Frank Smolders & Angelique van Elderen

 

Een arbeidscontract en een arbeidsovereenkomst is hetzelfde. Je maakt die voor bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd. Dat kan een nulurencontract zijn (ook wel: oproepcontract), met daarin een proeftijd. Tijdelijke contracten bevatten geen opzegtermijn, maar sinds de wet werk en zekerheid, geldt daarbij een aanzegging (aanzegverplichting) en dus een aanzegtermijn.

Bedrijven die hun loonadministratie uitbesteden aan een loonbureau krijgen daarvoor loonadvies en een berekening van de loonheffingen en de loonaangifte wordt ingediend. Ook de pensioenaangifte wordt ingediend door de salarisadministratie. De loonadviseur (loonadministrateur of loonspecialist) zorgt voor een loonjournaalpost en de loonstrook, ook wel loonuitdraai, loonslip of salarisspecificatie.

Voor loonadvies kun je informatie halen uit het handboek loonheffingen, bijvoorbeeld over de werkkostenregeling of startende onderneming. Er zijn formulieren beschikbaar op de website van de belastingdienst voor de aanvraag van een loonheffingennummer (melding loonheffingen) of voor een starter die begint met personeel in dienst (startersformulier).

Een starter in brabant kan bij ons in Tilburg in de buurt terecht bij Frank Smolders voor een salarisstrook. Interimloonadministratie behoort ook tot de mogelijkheden. Ook biedt hij hulp bij loonadministratie en heeft hij voldoende kennis van loonadministratie.

Bij een vakkundige loonadministratie (specialist in loonadministratie) kun je ook terecht voor een digitale loonstrook in pdf, een sepa-betaalbestand, de juiste sectorpremie, het wettelijk minimumloon en reiskosten (reiskostenforfait). Je moet proberen te beoordelen of een goedkope loonadministratie tevens een betrouwbare loonadministratie is. Doorgaans kan een kleinschalige loonadministratie wel een goedkope salarisadministratie zijn.

loonadministratie Dongen, loonadministratie Oisterwijk, loonadministratie Oosterhout, loonadministratie Breda, loonadministratie Udenhout, loonadministratie Waalwijk, loonadministratie Kaatsheuvel, loonadministratie Loon op Zand, loonadministratie Gilze, loonadministratie Rijen, loonadministratie Goirle, loonadministratie Hilvarenbeek. Goedkoop arbeidscontract, vaststellingsovereenkomst, transitievergoeding, wet werk en zekerheid.

logisal lopac unit4 alternatief